Σοκολατένιο fudge κέικ χωρίς ζάχαρη με μέλι, κακάο, μήλο και ρεβύθια!
Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και χαμηλό σε λιπαρά!!
Υλικά
- 250γρ βρασμένα ρεβύθια
- 2 βρασμένα καρότα
- 2 μήλα
- 200mL γάλα 1,5% λιπαρά
- 100γρ νιφάδες βρώμης
- 20γρ σκόνη κακάο
- 6 κ.σ. μέλι



Παρασκευή
- Βράζουμε τα ρεβύθια και τα καρότα
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
- Απλώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα βαθύ ταψάκι
- Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στο ταψάκι με τη λαδόκολλα και απλώνουμε με μία σπάτουλα ώστε να γίνει λείο
- Ψήνουμε για 35-40’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C

Το σοκολατένιο fudge κέικ είναι έτοιμο! Καλή απόλαυση!!
Η συνταγή βγάζει 10 κομμάτια.

Σας άνοιξε η όρεξη για σοκολάτα; Δοκιμάστε για πρωινό οπωσδήποτε τη τέλεια συνταγή για κρέπες με σοκολάτα!
Ακολουθήστε μας στο λογαριασμό μας στο Instagram για tips/tricks και νέες συνταγές και στο λογαριασμό μας στο Facebook για νέα άρθρα! Έχετε κάποια απορία, ιδέα ή θέλετε απλώς να μοιραστείτε κάτι μαζί μου! Στείλτε μου ένα μήνυμα!

Dr. Μαρία Μπασκίνη
Η Μαρία Μπασκίνη είναι Κλινική Διατροφολόγος – Ειδική Διαιτολόγος, με 20 έτη εμπειρία πάνω στον τομέα της διατροφής. Είναι κάτοχος πτυχίου στο University of Surrey, μεταπτυχιακού τίτλου στο New York University και διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με εξειδίκευση στην Νευροψυχολογία της Διατροφής.




















